Word eens goed in de watten gelegd bij brasserie De Mange-tout te Wijnegem!

Word eens goed in de watten gelegd bij brasserie De Mange-tout te Wijnegem!

Ik help je een handje met het vinden van het perfecte restaurant in Wijnegem. Brasserie de Mange-tout is ondertussen een vast begrip in Wijnegem.

Genieten van het leven. Is dat niet iets waar iedereen waarde aan hecht? 
Voor mij betekend genieten van het leven, eventjes lekker iets gaan eten met mijn vriend of familie.
Proosten op het weekend en eventjes rustig genieten met elkaar.
Eventjes de werkweek afsluiten, het weekend inzetten in goed gezelschap.
Daarvoor kun je perfect bij Mange-tout terecht!
Hier kun je gezellig tafelen in huiselijke stijl, krijg je prijs/kwaliteit een mooi én lekker bordje eten en krijg je net dat beetje extra aandacht van het goed opgeleid personeel.

We beginnen vandaag met een lekker aperitiefje. Bij binnenkomst wordt ons de menu- en aperitiefkaart aangeboden. 
We krijgen alvast een hapje en een lekker stukje brood voor op tafel.

De menukaart verandert hier regelmatig. Hoe vaak je deze brasserie ook bezoekt, ze weten je elke keer te verrassen. Iets wat ik enorm leuk vind.
Een restaurant waarvan de menukaart al 5 jaar hetzelfde is, spreekt mij persoonlijk minder aan. Ik hou van variatie en wil graag mijn smaakpapillen prikkelen. 
Ze maken een duidelijke onderverdeling tussen vis, vlees, pasta en salades.
Ook staat er steeds bij vermeld wanneer een gerecht gluten, lactose bevat of bijvoorbeeld vegetarisch is. 
Zo is het meteen duidelijk waaruit iedereen kan kiezen en zijn er geen twijfels.
Een voorgerecht kost gemiddeld 16 euro en een hoofdgerecht schommelt tussen de 20-30 euro. 

Ze serveren naast losse gerechten ook leuke menu’s.
Hier kun je vaak kiezen tussen een vis of vleesgerecht.
Het 3-gangen menu kost 43.50 euro en het sharing menu 47.50. 
Mocht je dit “sharing principe” wel leuk vinden, kun je ook hapjes nemen om te delen als voorgerecht. 
Zo kun je toch al iets klein peuzelen en blijft de prijs toch een beetje gedrukt. 

Mocht je hier eventjes “snel” een hapje komen eten, kun je dit uiteraard ook perfect over slaan.
Wij kozen ervoor om echt een avondje uit eten te gaan maar je kunt even goed na 1-2 uur terug in de auto naar huis zitten. Het is maar net waar jij zin in hebt! 

Als voorgerecht kozen wij voor het duo van kaaskroketjes en de tartaar van ossenhaas. 
Het duo van kaaskroket wordt door de kok vers bereidt. Dit voorgerecht bevat 1 kroket van Parmezaanse kaas en 1 van oud Brugse kaas. 
Deze twee gerechten vielen zeer goed in de smaak. 

Het eten werd netjes gedresseerd en de smaken waren mooi in balans.
Alles wat er op zo’n bordje mocht liggen, lag erop. Ook werd het eten op perfecte temperatuur geserveerd.
Iets wat zeker niet altijd eenvoudig is, als het restaurant volledig vol zit. 

Als gerechten ergens met passie worden klaargemaakt, dan is het wel bij brasserie Mange-Tout.
Ook onze hoofdgerechten werden met liefde bereidt en met passie afgewerkt.
Iets wat je onmiddellijk ziet aan de prachtige borden.
Je kunt hier enorm verfijnt eten voor een eerlijke prijs. 

Mange-tout Wijnegem
Mange-tout Wijnegem

Of je nu een koffie, een whisky, een thee of een latte bestelt, het maakt niet uit! 
Overal steken ze de nodige aandacht en tijd in. Allemaal om het voor de klant zo smakelijk mogelijk te laten over komen. 
Ik moet toegeven, dat lukt erg goed! 



Geef een reactie