Over mijn blog

WAAROM EEN BLOG?

 

Simpel weg: De honger naar meer!

 

Na het behalen van mij bachelor Office Management trok ik naar de koksschool. 
Ik besloot 4/5de aan de slag te gaan als Office Manager in een Antwerps bedrijf in combinatie met deze koksopleiding in avondschool. Vijf jaar later, in juni 2018 studeerde ik af als chef kok aan het Provinciaal Instituut PIVA te Antwerpen. 
Aangezien ik nogal een “bezige bij” ben besloot ik mij direct te storten in een nieuw avontuur. 


Veel vrienden en familie weten dat ik zeer veel tijd in de keuken doorbreng.
Ik krijg geregeld de vraag om eens een recept door te mailen, een berichtje met de vraag “hoe ging dat nu weer juist”. Wanneer ik zelf niet aan te koken ben, dineer ik graag met vrienden en familie, profiteer ik als een echte Bourgondiër op een terras van het zonnetje, geniet ik van de geur van koffiebonen is een lekker knus koffiebarretje of nip ik van een lekkere cocktail in één van de vele hippe cocktailbars in mijn omgeving.

Een aantal vriendinnen hebben al eens gevraagd of ik geen mini kookboek wou schrijven aangezien ze graag zelf eens recepten van mij wilde uitproberen. Wanneer familieleden op uitstap gaan krijg ik standaard de vraag waar ze zeker iets moeten gaan eten of drinken. Wanneer mijn vriend voorstelde om een blog te beginnen, leek dit de ideale uitdaging. Op deze manier kan ik gemakkelijk mijn recepten delen met mijn vrienden, kennissen, familie en collega’s.

Ik wil graag mensen inspireren om in de keuken te duiken en te genieten van elke dag en zeker elke maaltijd. Op proefmee.be deel ik met hart en ziel mijn favoriete recepten.

Lekker eten, de juiste lifestyle en af en toe wat beweging, dat is waar het hier allemaal om draait!

Ik besloot meteen aan de slag te gaan want een doel zonder plan blijft immers een wens. Naast deze blog ben ik ook actief op Instragram en FacebookNeem een kijkje en volg me gerust!

 

 

 

overmijnblog

WAAROM DEZE NAAM?

 

Alles begint bij mijn enorme passie voor lekker eten en samen tafelen. Ik ben een echt gezelschapsdier. Ik kook het liefst voor grote groepen vrienden of familie. Wanneer ik alleen moet koken voor mezelf, komt het er vaak niet van. Alleen aan tafel zitten is nu eenmaal niet echt mijn ding. Aangezien ik eten enorm link aan gezelligheid bedacht ik de naam “proef mee”. Zo hoef ik het niet alleen te proeven en kan ik je meenemen in mijn avonturen op de baan of in de keuken.