Over Mezelf

Ik ben Nikki, een 25-jarige Antwerpse Office Manager met een grote passie voor eten! Deze kookkriebels begonnen al vroeg! Als klein meisje was standaard elke zondag “bakdag”. Dus ja ik ben er zo eentje- een foodie in hart en nieren. Opleidingen en bijscholingen hebben mij door de jaren heen enorm geholpen om hierin verder uit te groeien tot chef kok.

Ik vind het heel leuk om traditionele gerechten toch net op een andere manier eigen te maken. Creativiteit staat dan ook bovenaan op mijn ingrediëntenlijst! Ik hou ervan om mensen thuis te ontvangen met een goed glas wijn en een verrassend bordje eten. Wees eerlijk, iedereen wil toch wel eens lekker in de “watten” gelegd worden.

In juni 2018 ben ik afgestudeerd als chef kok aan het Provinciaal Instituut PIVA te Antwerpen. Tijd voor een nieuwe uitdaging!

Op mijn blog neem ik je mee naar alle windstreken! Je vindt hier uiteenlopende recepten, leuke hotspots, handige kooktips en inspirerende bronnen.

Voor mij is eten een manier om generaties, regio’s en culturen met elkaar te verbinden. Ik hoop dat ik je kan inspireren om in de keuken te duiken en te genieten van elke dag en zeker elke maaltijd!

Proef jij met mij mee?

overmezelf