Foodblog voor huisgemaakte recepten en leuke hotspots

Disclaimer

  • Alle foto’s zijn door mezelf gefotografeerd. Mocht je hier iets van willen gebruiken, moet je hier uiteraard toestemming voor vragen.
  • Als ik een recept over neem, vermeld ik steeds de bron. Laat ik me inspireren door een recept, vermeld ik dit er ook altijd bij.
  • Ik maak recepten voor vier personen. Als dit zou afwijken vermeld ik het zeker.
  • Ik kook altijd met een heteluchtoven. In mijn recepten vermeld ik vaak baktijd/gaartijden, toch is het goed om je gerecht op regelmatige basis te controleren op gaartijd. Elke oven is immers anders en bakt dus ook anders.
  • Ik kook altijd met “goede boter”/roomboter.
  • Ik gebruik zoveel mogelijk seizoensgroenten en -fruit.
  • Room heeft normaal gezien altijd een vetgehalte van minimum 35%.
  • Ik gebruik zoveel mogelijk biologisch vlees.
  • Wanneer ik een gerecht maak met vis, probeer ik rekening te houden met de viskalender. Je kan hierbij altijd je visboer om advies vragen.
  • Voor mij persoonlijk is gezonde voeding: vers, zelfgemaakt en seizoensgebonden.