Hippe lunchzaak: Weena Rotterdam!

Hippe lunchzaak: Weena Rotterdam!

Om maar meteen af te trappen met een adres waar het stomweg niet fout kan gaan:  Weena Rotterdam!
Dit stadscafé ligt centraal in het hartje van Rotterdam. Kom hier ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen of dineren. 

Mijn vriend en ik waren onlangs vier jaar samen en besloten Rotterdam een bezoekje te brengen.
Hoe kunnen we dit beter vieren dan met een lekkere lunch, wat winkeltjes en een goede koffie?
Ik neem je mee naar een restaurant verscholen tussen de wolkenkrabbers van Rotterdam! Nee, je bent niet op Bali en nee, ook niet in Thailand, al doet de groene, weelderige urban jungle van Weena eenmaal binnen nogal denken aan een tropische vakantie. Wanneer ik door het raam naar buiten kijk en de regen zie neerdalen besef ik dat het winter is en we helaas niet in zuiderse oorden zitten.
Weer of geen weer: bij Weena zit je fantastisch!
In de zomer zit je gezellig op het terras vooraan en in de winter zit je toch tussen het groen binnen.

weena

We besluiten 2 verschillende gerechten te nemen, zodat we achteraf kunnen delen. Mijn vriend besteld de boterham met pikkig gehakt, uienchutney en gegratineerde kaas. Dit wordt warm geserveerd op een geroosterd brood. Ik neem een boterham met steak tartaar, truffelmayonaise en frisse sla.
Beide bevielen ons zéér goed! Het wordt daarnaast ook zéér smakelijk gepresenteerd.

weena
weena

Met wie kom je:
Neem je jouw moeder mee voor een intiem moeder-dochtermoment? Of kom je gezellig bijkletsen met een oude schoolvriendin? Kom je liever alleen en werk je in stilte achter je laptop? Het kan hier allemaal! Wij besloten nog eens terug te gaan met vrienden. Ook zij waren heel enthousiast! 

weena
weena


Geef een reactie