Luxueus dineren bij Sublime Waalwijk

Luxueus dineren bij Sublime Waalwijk

Wil jij je vriend of vriendin binnenkort mee uit eten nemen, maar geen idee waar naartoe? Romantiek ten top bij het restaurant/brasserie Sublime! 

Goed en verfijnd lunchen in een gezellige, levendige buurt?
Of wil je al je smaakzintuigen eens écht wakker schudden? Geniet dan van een verrijkend diner bij Sublime! 

 

Sublime Waalwijk
Sublime Waalwijk

Inrichting:

Dit pand aan het Sint-Jansplein werd omgetoverd tot een prachtige Franse brasserie.  Ze kozen hier voor een jaren dertig-stijl met veel groen, messingen en wit marmer. 
Prachtige tafels, comfortabele stoelen, en grote raampartijen, hoogteverschillen creëren een enorm sfeervolle zaak. 

Ze kozen ervoor om in deze zaak te werken met diverse hoogtes.Op de begane grond bevindt zich het restaurant en bar. 1 Verdieping hoger, vinden we de keuken en vanaf daar loop je verder de trap op naar de toiletten. Doordat de keuken zich iets hoger bevindt, krijg je een mooi overzichtelijk zich op het restaurant. Het is een open keuken maar toch een keuken die rust uitstraalt, ik denk dat dit ook opnieuw is vanwege het hoogteverschil. Als de gasten naar de toiletten wandelen passeren ze de keuken en kunnen ze meteen een kijkje nemen. 

Met trots vertellen ze ons dat ze een van de vijf genomineerde zaken waren voor de Entree Awards 2019, categorie Design. Horeca Nederland verraste hen met deze oscar van de Horeca. Een bewijs dat deze brasserie enorm inspirerend en trendsettend is! 

 

Smaakbommetjes op basis van versheid en puurheid!

Hier smelt ambiance en smaak perfect samen. Het draait hier om puur genieten. Mooie wijnen, prachtige gerechten en een kopje echt goede koffie lachen u tegemoet. 

Geniet van een Frans getinte keuken in combinatie met invloeden uit de hele wereld. Ze verrassen je graag met huisgemaakte lekkernijen. 
Zo kregen wij bijvoorbeeld zelf gemaakte pepermunt bij onze rekening. Iets wat voor mij compleet nieuw was! 

Wij besloten ons volledig te laten verrassen en bestelde het verrassingsmenu. Ze vragen je of er bepaalde zaken zeker niet voorgeschoteld mogen worden. Zo heb je zelf toch nog een beetje inzage zodat je optimaal kunt genieten van deze verwennerij. 

Met wie kom ik hier lunchen of dineren? 

Sublime speelt graag in om bedrijfslunches. Ze liggen vlakbij het bedrijfsterrein langs de A59 en stellen dan ook graag snelle lunches of uitgebreide zakelijke diners voor. 

Ik vind het persoonlijk ook erg leuk om hier op date te komen met je (toekomstige) vriend/vriendin. Je krijgt hier net dat tikkeltje extra waardoor de slagingskansen van de avond meer dan verdubbelen. Het pand straalt sfeer en rust uit. Tafels staan op een fijne afstand van elkaar waardoor je voldoende gescheiden zit van de andere gasten. 
Ik genoot hier van een diner met mijn familie. Uiteraard ook enorm gezellig! 

2020 staat voor verandering:

Dit jaar staat voor verandering bij Sublime. 1,5 Jaar geleden opende deze Franse brasserie en vandaag de dag willenze graag voor een breder publiek toegankelijk worden. Het interieur blijft onveranderd maar de menukaart zal breder worden. Hierdoor willen ze meer diversiteit brengen in gerechten en ook prijzen. 

Voor mij was dit alvast een onvergetelijke ervaring! Keep up the good work! Geef een reactie