The Happiness cafe Eindhoven

The Happiness cafe Eindhoven

Only good vibes

In The Happiness cafe kun je terecht om eventjes te ontsnappen aan de winkeldrukte, om in alle rust te genieten van je eerste kopje koffie van de dag of om in stilte verder te werken aan je volgende schoolopdracht. 
Ze hebben hier handig op ingespeeld door ook te kiezen voor verschillende zithoogte. Hiermee willen ze zoveel mogelijk mensen aanspreken: de zakenman die nog eventjes verder werkt aan een lage tafel, de zussen die aperitieven aan de hoge tafels, de vriendinnen die een koffie bestellen aan de krukjes, …

Deze verschillende zithoogte staan hier symbool voor verschillende belevingen. 
Zeer geslaagd, als je het mij vraagt!

The Happiness cafe Eindhoven
The Happiness cafe Eindhoven

Filialen:

Ze beschikken over 2 filialen in het centrum van Eindhoven. Beide filialen zijn erg gezellig ingericht en liggen op uitstekende locaties. Steeds op wandel afstand van de winkelstraten.  Voor de perfecte smoothie, koffie of lunch kan je tijdens een dagje Eindhoven afzakken naar The Happiness cafe! 

Is iedereen hier welkom:  

Kom langs voor een goede kop koffie en bestel iets lekkers van de menukaart. In dit restaurant kun je 7 dagen per week terecht voor een heerlijk kopje koffie, een verse juice, krokant stukje cake, een overheerlijke vegan burger, een fruitige smoothie bowl of een goed gevulde salade. Ze serveren hier SUPERFOOD!
Ze bieden hier diverse glutenvrije, lactoze intollerante, vegatarische en vegan opties! Iedereen is hier meer dan welkom!
Ze -stimuleren je om gezonder te eten én vooral ook bewuster. Dit onderscheid hen van de vele andere lunchbarretjes in de omgeving.
Alle gerechten die ze serveren staan ze zelf 100% achter en alle ingrediënten die ze daarvoor gebruiken zouden ze zelf ook graag opeten. 

Presentatie:

Hiervoor krijgen ze van mij zeker een 10/10. De zaak zelf werd erg sfeervol ingericht. Overal zie je plantjes, leuke lampen en tof meubilair. Iets wat zeker ook belangrijk is. Hun inrichting sluit in mijn ogen prima aan bij hun bedrijfsvisie doordat ze bijvoorbeeld werken met veel houtelementen. Het hele interieur ademt rust en ontspanning uit!

Ook het eten en drinken wordt prima afgewerkt gepresenteerd. Bordjes lijken wel echte schilderijtjes en van je drankje durf je haast niet te nippen omdat het zo verzorgd is. Geef een reactie