Ontbijt-Brunchrestaurant Esco*bar Antwerpen!

Ontbijt-Brunchrestaurant Esco*bar Antwerpen!

Vandaag besluiten mijn vriend en ik een dagje naar Antwerpen te gaan.
Het zijn drukke weken geweest voor ons dus eventjes wat quality time is zeker welkom! Lekker shoppen, iets eten en drinken, heerlijk over de markt wandelen én vooral genieten van het samen zijn!

Mijn vriend is nog nooit bij Esco*bar geweest. Ideaal dus om hem kennis te laten maken met dit warm ontbijt-brunchrestaurant! 

Esco*bar Antwerpen
Esco*bar Antwerpen

Waar kom ik terecht?

Via de Keyserlei wandelen we zo richting de Quellinstraat. Verscholen tussen de verschillende winkels, parkings en appartementen ligt Esco*bar!
Het ziet er zeer uitnodigend uit aan de buitenkant. Ook van binnen straalt dit ontbijt- brunchzaakje veel warmte uit. Alles staat hier in teken van Zuid-Amerika. Hoe kan het anders met deze fantastische naam!
Van buiten lijkt het een klein zaakje, maar niets is minder waar. Zodra je binnen loopt, zie je dat het pand nog ver door loopt naar achteren. 

Diverse schilderijen, landkaarten, foto’s en veel bloemen versieren deze zaak.
Je voelt je hier onmiddellijk enorm op je gemak. 

Menukaart:

Hier kun je terecht voor een heerlijke koffie of een goed sapje.
Ze bieden diverse homemade limonades aan. Allemaal enorm lekker en écht krachtig van smaak. Ik heb er een hekel aan als je een homemade ice-tea bestelt en je proeft meer water dan bijvoorbeeld vlierbloesem, hibiscus of munt. 
Deze sapjes zijn bij een van de betere dat ik al heb gedronken! Ze serveren ook zéér lekkere koffies, verwenkoffies, koude koffies, … 

Spring hier gerust binnen voor een gezellig lunch met je vriend, moeder of vriendin! Ze serveren hier rijkelijk belegde broodjes, croques, salades, veggie burgers, … 

Ze serveren ook heerlijke verse homemade taartjes. Voor ieder wat wils dus! 

P.s. ga er zeker eens langs voor een ontbijtje. Ze bieden zeer veel diverse formules aan! Zowel de grote als de kleine eters halen hier hun hart op! 

Mijn favorieten:

Ik bestel hier zeer graag de homemade ice-tea met appelsien en gember.
Een echte vitamine boost en enorm krachtig van smaak! De rijkelijk belegde bollen bevallen me ook erg goed. De bol met Italiaanse ham, tomaatjes, pesto, rucola en mozzarella is nog steeds een van m’n favorieten! 

Mijn vriend was enorm fan van de croque hawai. Dit is eigenlijk een combinatie van een croque en panini aangezien ze ook zo’n ronde bol gebruiken voor deze bereiding. Om je vingers bij af te likken! Geef een reactie