Hét theehuisje bij uitstek: Miss & Misses in Schilde!

Hét theehuisje bij uitstek: Miss & Misses in Schilde!

In dit pastelkleurig theehuisje kun je terecht voor een rijkelijk ontbijt, een lekkere verwenkoffie, een goed stukje taart of een gezellig lunch.

Aan wat mag ik me verwachten:

Ze serveren verschillende warme en kouden dranken. Geniet van een lekker potje thee of zondig met een van de vele zoete koffies.
Hier kun je echt uren koffiekletsen!
Elke dag serveren ze een breed assortiment van verse huisgemaakte taarten, brownies en muffins. Vorige week bestelde ik er een stukje Oreo taart, werkelijk om je vingers bij af te likken!

 

Life is like a cup of tea, it’s all in how you make it:

Hier ben je zeker op het juiste adres om samen met je vriendinnen lekker bij te praten tijdens een ontbijt of lunch. Reserveer voor een gezellig high tea en geniet van lekkernijen zoals koekjes, taartjes, scones en quiches. Van deze high tea kun je al genieten vanaf twee personen. Als je graag van zo’n high tea wil proeven, moet je wel eventjes vooraf reserveren. Naast de high tea serveren ze ook ovenverse bagels, quiches en verse salades.

Achteraan hebben ze een gezellig tuintje zodat je ook in de zomer langs kunt komen voor één van de vele ijskoude koffies.

Ben je gluten- of lactose intolerant? Niet getreurd ook aan deze klanten hebben ze gedacht! Elke dag bieden ze lekkere suikervrije snoeperij aan.

Hier geniet je van een momentje helemaal voor jezelf!Geef een reactie