Foodhotspot Murni Antwerpen

Foodhotspot Murni Antwerpen

Eentje voor de echt foodies onder ons. Dit restaurantje bevindt zich op een sublieme locatie in Antwerpen.
Ze serveren verfijnde gerechten en toverde dit pand om dit een warme en gezellige hotspot.

Een échte aanrader als je het mij vraagt. Heb jij een dagje kerstmarkt gepland? Spring dan zeker nog eventjes binnen bij Murni voor je naar huis rijdt!

Murni Antwerpen
Murni Antwerpen

Hoe kom ik hier terecht? 

Het is zaterdag en we besluiten een hapje te gaan eten in Antwerpen.
We brengen eerst de kerstmarkt van Antwerpen een bezoekje en sluiten deze fijne dag nadien af met een goed diner bij Murni. 

Wat serveren ze? 

Een diversiteit aan gezonde, verse en smakelijke gerechten. Ze serveren hier zowel vegetarische gerechten als bijvoorbeeld glutenvrije gerechten. Daarnaast serveren ze ook enkele maaltijden met kip. Ze proberen zo eigenlijk de flexitariers ook welkom te heten. Er hoeft niet altijd veel vlees gepresenteerd te worden om een zalig gerecht op tafel te zetten.
Ze proberen je hier bewust te maken van de diverse mogelijkheden en vleesvervangers. Eens een keertje geen vlees of vis nemen, kan absoluut geen kwaad. Veel mensen denken dat ze goed zijn gaan eten als er een goed stuk vlees aan te pas kwam. Bij Murni laten ze je zien dat dit absoluut niet noodzakelijk is. Wie wil, kan zeker iets met vlees bestellen, maar ze proberen je ook te verlekkeren om eens iets anders te testen en uit die comfortzone te stappen. Als je het mij vraagt, lukt ze dat zeer goed!
I’ll be back!

 

Gezelligheidsgraad:

Dit restaurant werd omgetoverd tot een gezellige, warme en fijne plek.
Er hangt een zeer aangename laid-back sfeer. Je wordt onmiddellijk overspoelt door de warmte en goede sfeer bij het betreden van dit restaurant.
Prachtige tafels, fijne stoelen, een mooie open keuken en prachtige lampen/decoratie fleuren het decor op in Murni. Ze hebben een fijne afscheiding gemaakt tussen de inkomhal en tafels. Zo zitten de gasten nooit in de deuropening. 

Langs de buitenkant ziet het er ook enorm uitnodigend uit. De letters op de gevel, de planten en de verschillende lichtjes trekken onmiddellijk je aandacht.
Keep up the good work! 

Kan ik hier enkel terecht voor een diner?

Nee zeker niet. Ze serveren hier zalige ontbijtjes, lunches, koffies en ook groepmenu’s. 
Ben je nog opzoek naar een lekker ontbijt, voor je de stad in wandelt? Probeer Murni dan zeker eens uit.
Ze bieden een groot  ontbijt assortiment aan.
Er fijn dat ze ook steeds op de menukaart aanduiden of het gerecht lactoze, gluten, … bevat.
Zo is het altijd duidelijk en is er nooit verwarring mogelijk. Geef een reactie