The Mill San Francisco

The Mill San Francisco

Vorige zomer reisde mijn vriend en ik samen vier weken rond in de Verenigde Staten. We bezochten tijdens deze trip onder andere de stad van het goud, San Francisco!
Tijdens ons bezoek aan deze moderne stad kon ik het niet laten om bij dit gekend ontbijt/lunchzaakje te stoppen.

the mill

 

First stop!

We besloten onze gps in te stellen op dit adres: “The Mill”. In grote wereldsteden als New York en San Francisco zijn ‘breakfast bistro’s’ al langer een hype en dat merk meteen. Terwijl ze pas één uurtje open zijn, zitten er toch al zeer veel mensen hier gezellig te ontbijten, een boekje te lezen, te werken op hun laptop, de krant te doorbladeren of elkaar gezelschap te houden. Het is hier gezellig druk, zoals we zeggen.

Onze bestelling

Mijn vriend bestelt twee lekkere kopjes koffie en twee toasten. Eentje met kaneelsuiker en eentje met boter gemaakt van amandelnoten. Let’s try!
Ze roepen je af wanneer je bestelling klaar staat. Dit alles verloopt zeer vlot en voor je het weet geniet je van een lekkere latté met een zalige toast om je dag goed te starten.

 

The Mill
the mill

 

Amerikaanse prijzen

Als ik dan toch een minpuntje zou moeten geven is het de prijs. Helaas is alles wat duurder in Amerika en dus ook de ontbijtjes en koffies.  Je bent als snel een slordige 4-5 dollar lichter voor een klein cappuccino(tje). Die “tje” mag er toch wel worden achter gezet aangezien de portie cafeïne niet overdreven veel is. Het is uiteraard wel zeer lekker en leuk gepresenteerd! Wanneer ik jullie vertel dat de koffie van Starbucks daar het goedkoopste zijn, weten jullie wel genoeg denk ik hé? Koffie is hier best prijzig voor onze begrippen!

 Geef een reactie